vrijdag 26 juli 2013

opnieuw de theepot

Na een aantal pogingen kwam ik tot de conclusie dat het niet klopte en dat ik verkeerd haak. Oeppss Dus tot nu toe alles mislukt. Ik deed telkens het draad omslaan, maar dat moet dus niet... Nu ben ik terug met een poging theekopje bezig met haaknaald 2, hoewel het nog een grote sleutelhanger wordt is het al een beter formaat dan de rode met gaten... 
Ik ben nu aan toer 8 bezig dus nog even geduld allemaal :-)

Geen idee of jullie zitten te wachten op al mijn mislukte pogingen maar goed... als ik eenmaal kan haken is het misschien wel leuk om terug te zien hoe ik aan het klungelen ben geweest ;-).4 opmerkingen:

 1. Goed bezig hoor. Ik ben zelf ook nog niet zo goede haakster en ik kan je zeggen ik vind het al heel wat dat je dit doet. Ik pruts zo af en toe ook wat, maar ik heb het al weer uitgehaald voordat ik er over denk om een foto te maken. Dus van mij zul je weinig mislukkelingen zien ;-) gewoon lekker doorgaan hoor doe ik ook. Van zelf wordt je dan een keer goed toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zeggen toch altijd dat de aanhouder wint dus gewoon door gaan hoor. Ik doe het je niet na, ik zit liever achter de naaimachine. En zo zijn we allemaal begonnen met klungelen. Als je er maar plezier in hebt daar gaat het om.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooooh, ben benieuwd! Juist gaaf dat je laat zien hoe het gaat vóór het haaksel klaar is :) Het is soms ook best lastig :s maar leuk om te blijven proberen!!
  Successs en een fijn weekend!!
  Liefs, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Komt heus goed hoor...de aanhouder wint en wat zul jij straks trots zijn op je theepotje!! Succes!! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen